Menü

MADAME LOULOU gm termékek

Madame Loulou -

Az Ön kreativitása édessé, színessé és elragadóvá válik.

Madame Loulou bevezeti Önt saját tortájának megvalósításába. Ezek könnyen használható, magas színvonalú dekorációs termékek…. Mindezt elősegítik a híres cukrászok által bevezetett legújabb trendek ötleteinek bemutatásával.

Madame Loulou lelkesen vigyáz fogyasztói egészségére, így nagyon aprólékosan válogatja ki a receptek magas minőségű alapanyagait.

 

A gyártó cég - a Rue Flambée Italia egy fiatal és modern cég, mely alapítói azonban többéves múltra tekintenek vissza sütőipari, édesipari, vendéglátás és felszolgálás területén.

A Rue Flambée Italia eredetileg cukrászdák, kávézók és ezen iparág támogatására jött létre, de egy nemzetközi know-how eredményeként állandóan új termékek kínálatával jelent meg és ért el nagy forgalmat.

A kifejlesztett termékek széles skálája különböző ízvilágot, állagot és színt képvisel és lehetővé teszi a vevőknek, hogy magas minőségű, finom desszerteket és előételeket készítsenek egyszerűen és gyorsan, mindemellett a készítőnek mindig marad szabad tere a kreativitásra.

Rue Flambée Italia célja teljesen kielégíteni az ügyfelek elvárásait az alapanyagok gondos felkutatásával és kiválasztásával, bevonva ebbe dolgozóit és beszállítóit, és köszönhetően a különleges technológiai megoldásoknak optimalizálhatja a termelékenységét és az élelmiszer biztonságát.